shutterstock_643719868

Heeft u in het verleden een probleem huid gehad en ziet u daar nog sporen van in uw gezicht? Of wilt u uw huid weer opfrissen en er wat jonger en gezonder uitzien? Met de verschillende moderne technieken in huis zorgt Beautyinstituut Su Chên’s ervoor dat uw wensen en doel bereikt worden. Wij bieden aan:

2B BIOBEAUTY is geïnspireerd door de natuur, planten en vruchten. Dankzij wetenschappelijke onderzoeken, de kennis en ervaring van de medische wereld is het gerealiseerd. Een perfecte pijnloze en effectieve behandeling. Een unieke biologische dieptepeeling!

Principe
Door zijn aard en samenstelling veroorzaakt BIOPEELING wanneer het als kruidenmasker wordt in gemasseerd, een verwijdering van dode huidcellen. Daarbij stimuleren de microkristallen van BIOPEELING de dieper gelegen huidlagen, die de originaliteit van het product uitmaakt. Een nieuwe gave huid wordt bewerkstelligd door de “micronaaldjes” in de levende keratinocyten, door een versnelde wisseling van de huid. Naast de eliminatie van oneffenheden (fijne rimpels, onregelmatige pigmentatie, comedonen) ontstaat een natuurlijk herstel van de epidermis, dat nog versterkt wordt door de aanwezigheid van oligo-elementen en verkwikkende plantaardige extracten. De synergie van beide mechanismen geeft een volledig verjongde en gezonde huid. BIOPEELING is een originele techniek.
Het is een spectaculaire, eenvoudige en natuurlijke behandeling die door de schoonheidsspecialiste/huidtherapeut uitgevoerd kan worden. Het effect is duidelijk zichtbaar!

Voor wie?

  •  Acne, vette huid met grove poriën
  •  Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, vitiligo
  •  Littekens, verbeteren keloïd weefsels, striae
  •  Rimpels, verouderde/verslapte huid Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, van blanke tot donkere huid, op het gezicht of lichaam, als regelmatige behandeling en goede oppepper voor de (zelfs zéér gevoelige) huid.

Ook is het heel doeltreffend tegen:

  • Eczeem, rosacea, psoriasis
  • Vochtarme huid, milia
  • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
  • Ingegroeide haren
  • In samenwerking met chirurg: voor en na een ingreep ter verbetering van de conditie van het weefsel. Hierdoor is minder kans op ontstekingen en geeft een mooiere/snellere genezing.

Om echte huidoneffenheden te bestrijden, raden wij de Bio-Peeling in kuurverband aan! De tijdsduur van de behandeling kan variëren tussen 60 minuten tot 90 minuten.