shutterstock_708883801

Microneedling of de Dermaroller is al enige tijd een hype over heel de wereld. Vele bekende sterren gebruiken het, denk maar aan Angelina Jolie, Madonna maar ook Nederlandse sterren gebruiken het. Het is ook bij RTL Boulevard geweest met Daphne Deckers. Het is nog steeds zo HOT dat het niet meer weg te denken is.

Hoe werkt het en wat doet het?
Met de microneedle roller maakt de specialist microscopische gaatjes in uw huid. Dit wordt gedaan met rollende bewegingen. Door de microneedle roller wordt uw huid gestimuleerd om collageen aan te maken. Ook wordt het opnamevermogen van actieve werkstoffen die erna worden aangebracht, veel intensiever opgenomen, dan zonder de microneedling. Het omliggende weefsel en de lederhuid blijven onbeschadigd.

Voor wie is het geschikt?
De microneedling stimuleert het natuurlijk proces van aanmaak van collageen. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar. Maar voor het beste resultaat raden wij een kuur aan van minimaal 6 behandelingen. In de eerste 4 weken 1x per week, daarna 1x per 2 weken.

Wij raden bij de volgende huidproblemen microneedling aan:

  • Zon beschadigde huid
  • Fijne lijntjes
  • Rimpels
  • Oneffen huidstructuur
  • Zichtbare acne littekens
  • Verminderde elasticiteit en verslapping

Moet je de huid vooraf voorbereiden?
Een goede voorbereiding zorgt voor een beter resultaat. De huid wordt minimaal 2 weken voorbereid met voor de huid bestemde producten voor thuisgebruik. Zo kan de huid alvast wennen aan de actieve werkstoffen en dit bevordert het herstel en de aanmaak van collageen.

Wanneer mogen wij de behandeling niet geven?
De microneedling behandeling mag uitsluitend alleen op de gezonde huid worden uitgevoerd.
Is er spraken van huidkanker, wratjes, keratosis (ruwe plekjes op de huid), huidinfecties, rosacea, eczeem, psoriasis, open wondjes of zweertjes, actieve acne, koorts, blaren of impetigo (krentenbaard), chemotherapie, hoge doses cortisonen of radiotherapie dan kunnen wij u helaas niet behandelen.