Pedicure
Wilt u ook mooie verzorgde voeten? Zonder eelt, likdoorns en andere oneffenheden? Dan bent u bij Beautyinstituut Su Chên’s op het juiste adres. Niet alleen maken wij uw voeten cosmetisch mooi, ook zorgen wij er voor dat voetklachten behandeld worden. Denk hierbij aan eelt, likdoorns/eksterogen, ingegroeide teennagels etc.

Pedicure behandeling bestaat uit:

  • Voetscrub, nagels knippen, eelt en likdoorns verwijderen, nagels polijsten en voetverzorging

De pedicure behandeling kan u uitbreiden met mediheel (voetpeeling) en lakken van de nagels of gellak.

 

Manicure
Ze zeggen weleens dat de handen het visitekaartje zijn van de mens. Ook dat het een weerspiegeling is van iemands persoonlijke verzorging. Des te meer redenen om uw handen goed te verzorgen voor een goede indruk.

Manicure behandeling bestaat uit:

  • Handbad, handscrub, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten.

De manicure behandeling kan u uitbreiden met handmassage en gellak.

 

Gellak

De Gellak is uitermate geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen. Het is een sterke, transparante, elastische gel, dat zeer dun aangebracht kan worden. Geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ideaal voor mensen die geen kunstnagels maar toch mooie lange nagels willen. Nu kun je een stevige nagel laten groeien zonder enige verlenging! Het kan naturel worden aangebracht maar ook als French of in een kleur. Ook kunnen de nagels gewoon gelakt worden over de gel heen, de lak blijft zelfs nog beter zitten dan wanneer u ze lakt op de natuurlijke nagels. Als u dan de nagellak verwijdert moet u dat wel doen met nagellak remover zonder aceton omdat dat de gel aantast!

Door middel van 2 dunne laagjes wordt de nagel verstevigd en daardoor behoudt het de dikte van de eigen nagel, waardoor het heel natuurlijk oogt en u voelt de gel ook niet zitten! Deze gel wordt in zeer korte tijd geplaatst en zo heeft u binnen een half uur al mooie glanzende stevige nagels!

De Gellak blijft ongeveer 2 – 4 weken zitten.

Omdat de Gellak meegroeit, gaat het zwaartepunt mee naar voren. Dus wordt het aan de top zwaarder en is het tijd voor een nabehandeling anders kan het alsnog gaan breken en dat is niet de bedoeling. De gel wordt licht gevijld en er wordt een nieuwe laag aangebracht.
Wilt u de gel niet meer, dan kunnen wij die voor u verwijderen.

De nagels zelf verzorgen is niet moeilijk. Het belangrijkste is om 1 maal per dag de nagels en nagelriemen te verzorgen met nagelriemolie.

De voordelen:

  • Sterker dan lak.
  • Dunner dan een kunstnagel.
  • Flexibel als een natuurlijke nagel.
  • Behandeling duurt slechts 30 – 45 minuten.
  • Af te weken met aceton.
  • Geschikt voor zowel dames als heren.
  • Nagels krijgen de kans om tot een mooie lengte te groeien.
  • Langer plezier van nagellak