Wimperverlenging door Wimperextentions
Wimperextentions zijn al lange tijd razend populair in Amerika. Alle grote sterren zoals Jennifer Lopez en Kim Kardashian hebben ze. Ook in Nederland winnen wimperextentions steeds meer terrein. Geen wonder, want ze geven u een mooie open blik en hebben nauwelijks verzorging nodig.

Met Blink one by one wimperextention worden uw wimpers één bij één verlengt. Door deze individuele verlenging krijgt u een natuurlijke oogopslag.

Wat zijn wimperextentions?
Bij wimperextentions wordt élk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. De extensions, gebruikt door Blink , zijn vervaardigd van synthetische fibers (hoogwaardig anti-allergisch materiaal) bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee. De aanzet aan de basis van de extension is voller, waarna deze geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar.
De extensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Voor een verlenging worden ongeveer 30 – 50 haartjes per oog gebruikt. De behandeling duurt afhankelijk van uw aantal wimpers en de dikte, lengte, sterkte van uw wimpers 1,5 – 2,5 uur.

Hoe lang blijven de wimperextentions zitten?
Uw natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 6-8 weken, waarna ze uitvallen en inmiddels vervangen zijn door een nieuwe wimper.  De extensions blijven zitten tot dat uw eigen wimper uitvalt. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseert Blink wimperextentions om iedere 3 tot 4 weken een refill behandeling te laten doen. Heeft u bewust voor eenmalige wimperextentions gekozen, dan kunt u bij Blink wimperextentions ook terecht voor het laten verwijderen van de extensions wanneer de volle blik door uitval van natuurlijke wimpers verdwijnt.

Zijn wimperextentions schadelijk voor de natuurlijke wimper?
Wimperextentions zijn niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. Het is echter wel belangrijk dat de wimperextentions op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de extensions er aan vast zitten.

Zijn wimperextentions geschikt voor iedereen?
De wimperextentions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als u van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. Ook wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextentions mogelijk niet bevestigd worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!