Plan je afspraak eenvoudig in via onderstaand afsprakenformulier.

LET OP: Door ons ruime aanbod aan behandelingen, zou het onoverzichtelijk worden om alle behandelingen online te plaatsen. Wij raden u aan om tijd in te boeken en bij opmerkingen extra informatie te vermelden wat uw wensen zijn of uw voorkeur van behandeling is.

Bellen
U kunt ons bellen op 076-5017664. Mochten wij in de gelegenheid zijn, dan krijgt u ons persoonlijk aan de telefoon. Anders kunt u uw boodschap achterlaten in onze voicemail. Wij bellen u bij de eerst volgende gelegenheid terug.

Afspraak afzeggen?
Indien u uw ingeboekte afspraak wil afzeggen, kan dit kosteloos tot 48 uur van te voren. Zegt u minder dan 48 uur van te voren af, dan is onze ruimte leeg en onze tijd verloren. Wij zijn dan genoodzaakt 50% van de ingeboekte behandeling in rekening te brengen. Indien u minder dan 24 uur van te voren afzegt, dan zijn wij genoodzaakt om 100% van de ingeboekte behandeling in rekening te brengen. Tenzij u zelf vervanging regelt, dan is het annuleren geheel kosteloos. Bij te laat annuleren, komen (cadeau)bonnen/acties of aanbiedingen te vervallen.