Plan je afspraak eenvoudig in via onderstaand afsprakenformulier.

LET OP: Door ons ruime aanbod aan behandelingen, zou het onoverzichtelijk worden om alle behandelingen online te laten plaatsen. Wij raden je aan om tijd in te boeken en bij opmerkingen extra informatie bijzet wat jouw wensen zijn of voorkeur van behandeling.

Bellen
Je kunt ons bellen op 076-5017664. Mochten wij in de gelegenheid zijn, dan krijg je ons persoonlijk aan de telefoon. Anders kan je jouw boodschap doorgeven aan onze receptioniste of de voicemail inspreken. Wij bellen je bij de eerst volgende gelegenheid terug.

Afspraak afzeggen?
Indien je jouw ingeboekte afspraak wilt afzeggen, kan dit kosteloos tot 48 uur van te voren. Zeg je korter dan 48 uur van te voren af, dan is onze ruimte leeg en onze tijd verloren. Wij zijn dan genoodzaakt 50% van de ingeboekte behandeling in rekening te brengen. Indien je korter dan 24 uur van te voren afzegt, dan zij wij genoodzaakt om 100% van de ingeboekte behandeling in rekening te brengen. Tenzij je vervanging regelt, dan is het annuleren geheel kosteloos. Bij te laat annulering komen (cadeau)bonnen/acties of aanbiedingen te vervallen.