Keep up the good work!

Ik had altijd last van puistjes in mijn gezicht en na de puberteit bleef dat. Na 1 behandeling van de bio-peeling zag mijn gezicht de volgende dag er stralend uit. En na 3 dagen waren mijn puistjes helemaal weg. Ook ben ik geadviseerd op productgebruik. Ik gebruikte al jaren de verkeerde producten. Nu gebruik ik Annemarie Börlind en ik moet zeggen; heerlijk spul. Mijn gezicht is ontspannen en ziet er super uit. Dankzij jullie. Ik zou zeggen; keep up the good work!!!

Je merkt echt het verschil!

Ik reis veel en door constant klimaat veranderingen en een drukke baan is dat niet zo goed voor mijn huid. Ik kom 1x per maand bij Su Chên’s en je merkt echt het verschil. Ook probeer ik consequent te zijn met thuisgebruik van verzorgingsproducten, maar dat schiet er wel eens bij in. Ondanks dat ziet mijn huid er stralend uit en is de vermoeidheid weg.

Vooral zo doorgaan

Ik heb de bio-peelingkuur van 3 keer gehad. Het is een lekkere, goede en ontspannende behandeling. Ik heb het eindresultaat bereikt dat ik graag wilde. De service en klantvriendelijkheid zijn goed. Ik zou zeggen; vooral doorgaan zoals jullie nu werken en bezig zijn!