Heeft u ook altijd een reactie op producten? Of als u nieuwe cosmetica gebruikt snel last van irritaties naderhand? Dan is het mogelijk dat u last heeft van een gevoelige huid.

Een gevoelige huid is niet iets wat u van de een op de andere dag kan krijgen. Dit is vaak een proces van maanden tot jaren. Doordat u overgevoelig bent voor een bepaalde stof in een product, bouwt u onbewust een allergie op. De allergie wordt pas jaren later zichtbaar. Dit kan zijn dat uw huid vlekjes, eczeem, roodheden, een strak en trekkerig gevoel geeft.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Door de overgevoeligheid voor een bepaalde stof is uw huid uit balans geraakt. Heel vervelend, want doordat uw huid uit balans is geraakt, is het overgevoelig voor stoffen/reacties van buitenaf geworden.

Omdat elke gevoelige/allergische huid anders is, adviseren wij een GRATIS consultgesprek. Zo nemen wij de tijd voor u en bekijken wij uw huid wat de oorzaken zijn van uw probleem. Wilt u gelijk verbetering dan raden wij de kennismakingsbehandeling aan. Dit is inclusief met een huidanalyse van 45 minuten.

Wij gaan uw huid terug in balans brengen door het te kalmeren. Zodra de huid weer gekalmeerd is en in balans, wordt de weerstand weer opgebouwd. Zo voorkomt u verdere irritaties, allergieën en overgevoeligheden in de toekomst.