Dat we met de jaren ouder worden en rimpels krijgen, snappen we allemaal. Maar uw huid hoeft natuurlijk niet uw leeftijd te verraden. Hoe zou u het vinden als u 10 jaar jonger wordt geschat dan uw echte leeftijd is? Wij gaan u vertellen hoe u dat kan bereiken.

Huidveroudering treedt al op bij de leeftijd van 25 jaar. De eerste droogtelijnen en mimiek rimpels worden zichtbaar. In de loop van uw leven worden deze lijnen dieper en zijn daardoor sterker aanwezig. Verder kunnen rimpels ook ontstaan door roken, levensstijl, verkeerd productgebruik, teveel zon / zonnebank, genetische aanleg, stress etc.

Wist u dat uw huid meerdere voedingen nodig heeft dan wat op 1 potje geschreven staat? Naast dat u goede verzorgingsproducten gebruikt geven wij ook intensieve gezichtsbehandelingen voor het anti- age effect. Wilt u snel resultaat dan raden wij een kuur aan. Dan gaat u intensief met ons aan de slag om uw huid binnen een maand zichtbaar jonger te maken.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Boek een kennismakingsbehandeling inclusief  45 minuten huidanalyse. Wij gaan samen met u uw huid bekijken. Zo kunnen wij samen met u een behandelplan maken om het gewenste resultaat te bereiken.

Waarom er oud uitzien, als het niet hoeft?