Heeft u wel eens last van een puistje? Erg vervelend, maar dat trekt met de loop van de tijd wel weg. Heeft u dagelijks last van puistjes en onzuiverheden? Dan is de kans groot dat u last heeft van acné. Acné is een huidaandoening wat vaak voorkomt in de puberteit. Maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het kan in het gezicht voorkomen, maar ook op overige delen van het lichaam.

Acné ontstaat doordat de talgklieren in de huid uit balans zijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben, denk aan hormonen, medicatie, leeftijd, verkeerd productgebruik, voeding, verkeerd uitknijpen of krabben etc.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, kunt u het beste een gratis consult boeken. Zo kijken wij eerst samen met u naar uw huid en wat de geschiedenis van uw huid is. Of u al producten, medicatie etc. voor uw acné heeft gebruikt. Wilt u liever zo snel mogelijk van uw acné af dan kunt u ook een kennismakingsbehandeling nemen. In de kennismakingsbehandeling zit een huidanalyse van 45 minuten. Zo bekijken wij uw huid goed en krijgt u gelijk na de huidanalyse een behandeling om uw huid rustig te krijgen.

Vergoeding zorgverzekering

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoed? Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Vraag bij uw zorgverzekeraar naar de vergoeding uit uw pakket.

Resultaat klant na 6 weken!

(microdermabrasie i.c.m. thuisproducten)