Heeft u wel eens last van een puistje? Erg vervelend, maar dat trekt met de loop van de tijd wel weg. Heeft u dagelijks last van puistjes en onzuiverheden, dan is de kans groot dat u last heeft van acne. Acne is een huidaandoening dat vaak voorkomt in de puberteit. Maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het kan voorkomen in het gezicht, maar ook op het lichaam. Denk aan rug, borst, schouders, billen etc.

Acne ontstaat doordat de talgklieren in de huid uit balans zijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben, denk aan hormonen, medicatie, leeftijd, verkeerd productgebruik, voeding, verkeerd uitknijpen of krabben etc.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, kunt u een gratis consultgesprek inboeken. Zo kijken wij eerst samen met u naar uw huid en wat de geschiedenis van uw huid is. Of u al producten, medicatie etc. voor uw acne heeft gebruikt. Wilt u liever zo snel mogelijk van uw acne af dan kunt u ook een kennismakingsbehandeling nemen.  In de kennismakingsbehandeling zit een huidanalyse van 45 minuten. Zo nemen wij uw huid goed waar en krijgt u gelijk na de huidanalyse een behandeling om uw huid rustig te krijgen.

Vergoeding zorgverzekering

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoed? Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken vooraf vrijblijvend of uw verzekering uw behandeling vergoed.

Klik hier voor de Zorgverzekeringcheck!

Resultaat klant na 6 weken! (microdermabrasie i.c.m. thuisproducten)