LOOkX LED Anti-ageing therapy

 

We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite. Voor effectieve en aangename anti-ageing treatments zit je bij Schoonheidscentrum Annabelle goed. Wij bieden behandelingen op basis van natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces.

Duurzaam verjongen

Rimpels, verslapping, fijne lijntjes… Bij het ouder worden daalt het energieniveau in de huidcellen en krijgen deze tekenen van veroudering vrij spel. Chirurgische ingrepen kunnen uitkomst bieden, maar pakken de oorzaak van het probleem niet aan. RED LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, doet dat wel.

Oneffenheden, acne, grove poriën, littekens, mee-eters, rosacea en/of eczeem behandelen was nog nooit zo makkelijk! Een stralende huid met gezonde glow is binnen handbereik dankzij Schoonheidscentrum Annabelle. Wij bieden huidbehandelingen op basis van natuurlijk genezend LED licht, waar het rode LED mask zich vooral richt op anti-ageing, is het blauwe led mask perfect voor therapeutische huidbehandelingen.

Het LOOkX Therapeutic LED mask bevat 70 lampjes. Deze lichtgolven van monochromatisch blauw licht werkt op de epidermis en stimuleert de energieproductie in de cellen waardoor weefsels en cellen in de huid intensiever functioneren. Het masker biedt een toegankelijke, aangename en geheel pijnloze behandeling.

Uw voordelen na een kuur van 7 LED behandelingen:

 • Verbetert huidaandoeningen als psoriasis, eczeem en rosacea
 • Verbetert grove poriën, littekens en mee-eters
 • Verbetert milde tot matige acne
 • Verzacht en kalmeert de huid
 • Uw huid ziet er stralend en gezond uit!
 • Verstevigd de matrix van de huid
 • De huid is voller en fijne lijntjes worden zachter

LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, pakt de oorzaak van het probleem aan. Het LOOkX Therapeutic LED mask is een uniek apparaat dat kan worden ingezet bij alle professionele gezichtsbehandelingen. Het biedt de meest innovatieve oplossing op het gebied van huidverbetering.

LED therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen in de ruimte.

LOOkX anti ageing LED therapie

✓ Minder lijntjes en rimpels
✓ Stevigere huid
✓ Strakkere huidcontouren
✓ Gaat huidveroudering tegen

We adviseren 2 tot 4 keer per jaar een kuur te volgen, aangevuld met elke 6 weken een onderhoudsbehandeling in combinatie met een anti-ageing treatment.

Zie je graag nog meer resultaat? Deze kuur kan verlengd worden tot maximaal 12 openvolgende behandelingen voor een natuurlijk ‘facelift’ effect.

Voordelen van het LOOkX Anti-ageing LED mask therapie

 1. Geschikt voor elke huidtype, en voor zowel vrouw als man
 2. De meest comfortabele en ontspannende anti-ageing behandeling op de markt, en bovendien volledig pijnloos
 3. Klinisch (door NASA) bewezen resultaat
 4. Bevat monochromatisch LED’S dat 100 keer meer energie af geeft aan de cellen.
 5. Omdat sprake is van ‘koud’ LED, wordt geen warme afgegeven in de cel en blijven ingrediënten intact en actief in de huid.