Ontdek alle behandelingen van Meder Beauty Science

Meder Beauty Science is een huidverzorgings lijn van Zwitserse makelij met hoogstaande professionele verzorgingsproducten (ook voor thuis) en fantastische, one-of-a-kind gezichtsbehandelingen.

Sinds 2009, heeft Meder Beauty Science de erkenning verdiend in vele landen van de wereld. Dit no-nonsens merk is ontwikkelt door dr. Tiina Meder met een gedurfde, strikt wetenschappelijke visie.

Cosmetische chemici ontwikkelen samen met dermatologen, microbiologen en moleculair genetici unieke ingrediënten met vooruitstrevende  producten als resultaat. Ieder product op zichzelf biedt een oplossing met als doel maximale impact op de huid. Er wordt alleen met absoluut veilige ingrediënten gewerkt, die wetenschappelijk onderzochte resultaten laten zien.

Zo weten we precies welke huidstructuur op welk niveau van de huid wordt beïnvloed. Er is onderzocht hoe diep de actieve ingrediënten die gebruikt worden in de huid “zakken” om ook echt effect te kunnen creëren.
Prioriteit daarbij is veiligheid, stabiele resultaten en een gezonde uitstraling van de huid. Producten voor thuis worden daarom uitsluitend professioneel en in de salon geadviseerd en verkocht. Dus niet online via de webshop.

De beste resultaten worden geboekt bij een aantal behandelingen achter elkaar, maar een losse behandeling is altijd mogelijk en effectief. Belangrijk bij deze behandelingen is vooral ook de thuisverzorging, want zo kom je pas echt op een hoger niveau qua huidconditie. Je kunt kiezen uit 6 verschillende behandelingen.

ARMA LIFT Treatment

Het is een niet-invasieve anti-aging behandeling voor een oudere, futloze, verslapte en vermoeide huid.

Het vertraagt het verouderingsproces, verstevigt en regenereert je huid.

Voor een voller, steviger, gladder, rimpels minder zichtbaar huid, helderdere en frisse kleur en je ziet er direct uitgeruster uit.

HYDRA FILL Treatment

Geavanceerde super hydraterende, stimulerende en huidverzachtende behandeling.

Het is een niet-invasieve (=zonder inspuitingen) rimpelvuller  en zorgt voor een zeer diepe, intense  hydratatie.

Voor een zichtbaar gladdere huid, een meer egale teint die een jeugdige uitstraling geeft en een geraffineerde en stralende aanblik.

EU-SEB Treatment

Een unieke, zachte alleen-prebiotische therapie voor milde tot ernstige acne, rosacea, vette en probleemhuid.

Het normaliseert het microbioom van je huid (stratum microbium), zodat de barrière functie van je huid weerbaarder wordt. Met andere woorden: je huid kan zich weer beter beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Zorgt voor een gladde en matte ontstekingsvrije huid, strakke poriën, gezonde glans, normale talgproductie, verminderde gevoeligheid.

RED APAX Treatment

Een zuiver natuurlijke huidbehandeling met prebiotica en biologische plantenextracten voor vermindering van roodheid en gevoeligheid van de huid en behandeling van rosacea subtypen 1 en 2 (roodheid van het gezicht, bultjes en puistjes).

De Rosacea en roodheid van je huid worden onmiddellijk gekalmeerd en het wordt ook minder gevoelig.

Geeft een snelle vermindering van roodheid, ontstekingen en andere ongemakken, verminderde gevoeligheid en irritatie en dus een gekalmeerde en gezonder uitziende huid.

 

LIPO OVAL Treatment

Intense gezichtsvermageringsbehandeling en vermindering van de dubbele kin. Ook geschikt bij vasthouden van vocht in het gezicht.

De enige, niet-chirurgische en effectieve gezichtsvermagering ter wereld.

Met resultaat voor het gezicht, ogen en hals zien er direct slanker uit, de huid is zichtbaar steviger, het opgeblazen gezicht is verdwenen. Het resultaat wordt nog beter zichtbaar in de dagen erna.

MYO FIX Treatment

‘s Werelds eerste, effectieve en niet-injectieve correctie van mimische rimpels.

Het is een niet-injectieve behandelingskuur voor het corrigeren van mimische rimpels en de fijne lijntjes. Denk bijvoorbeeld aan de fronsrimpel.

Geeft een gladde, glanzende en ontspannen huid met zichtbaar verminderde rimpels.