OxyGeneo™, een revolutionaire aanpak in huidverzorging

De OxyGeneo™ Technologie, is geïnspireerd door de therapeutische effecten die al eeuwenlang aan natuurlijke warmwaterbronnen worden toegeschreven. Het is bekend dat warmwaterbronnen hoge concentraties koolstofdioxide bevatten die de zuurstofvoorziening in de huid stimuleren.

OxyGeneo Technologie imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar de behandelde gebieden te sturen. Hierdoor wordt de opname van regenererende ingrediënten geoptimaliseerd. OxyGeneo reinigt en exfolieert bovendien de bovenste huidlaag. Deze combinatie van zuurstofvoorziening in de huid en exfoliatie geeft de huid nieuwe energie en een stralende, goed verzorgde, gebalanceerde en gezonde teint.

OxyGeneo™, de enige technologie die gelijktijdig 3 vitale acties uitvoert:

  • Effectieve reiniging en exfoliatie.
  • Natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit.
  • Insluizen van actieve ingrediënten in de epidermis.OxyGeneo zorgt voor een exfoliatie van de bovenste huidlaag terwijl de verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit resulteert in een optimale absorptie van actieve ingrediënten. De huid krijgt een verfijnde structuur, is gladder, lichter en heeft een egale en stralende teint.

OxyGeneo™ Klinisch bewezen effect
De tabel hiernaast illustreert de verandering van het CO2 en O2 gehalte in de epidermis vóór en 15 min na de behandeling. Het CO2 gehalte is direct na de behandeling verhoogd en keert binnen 15 min terug naar de basiswaarde. In overeenstemming met het Bohr-effect is het O2 gehalte significant verhoogd na de behandeling (met 17,7%).

Capsugen
De gepatenteerde Capsugen ligt in het hart van deze revolutionaire technologie. Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging en exfoliatie. OxyGeneo produceert ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Deze CO2 rijke omgeving triggert een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect waardoor er een verhoogde zuurstoftoevoer in de weefsels ontstaat dat:

  • Zuurstofrijk bloed direct naar het behandelde gebied stuurt.
  • Een vasodilatatie creëert en de bloedtoevoer verhoogt.
  • De celmetabolisme van de huidcellen verhoogt.

Er zijn 2 soorten:

NeoRevive
Huidverjeugdiging – geeft de huid een gezonde en stralende teint met NeoRevive. Met de unieke OxyGeneo technologie van Pollogen, sluizen NeoRevive behandelingen actieve ingrediënten in de huid die de huidbalans en huidstructuur verbeteren. De huid krijgt een frisse, gladde, stevige en jeugdige uitstraling.

NeoBright
Een innovatieve formule met ingrediënten van de hoogste kwaliteit om de huid te doen oplichten en te verzorgen. NeoBright werkt met het lichaamseigen mechanisme om de huid van binnenuit van zuurstof te voorzien en om de teint op natuurlijke wijze te verhelderen. De zeer effectieve maar zachte formule sluist natuurlijke hydraterende en actieve ingrediënten in de huid. Het is een ideale manier om de huid te doen oplichten en verhelderen terwijl je gelijktijdig de huidtextuur verbetert. Het resultaat is een heldere en gezonde uitstraling die in balans is.

Voor de optimale huidverbetering en huidverjonging kunt u de Oxygeneo behandeling uitbreiden met Tripollar.
Boek nu uw OxyGeno behandeling via het afspraakformulier op onze website of bel 076-5017664!
Lees voor meer informatie www.geneo.nu