Wat is permanente make-up (PMU)?
Veel vrouwen tekenen hun wenkbrauwen, lippen of eyeliner in de ochtend. Vaak zit het in de loop van de dag niet meer zo mooi als in de ochtend en bij zware inspanningen kan het uitlopen of verdwenen zijn zonder dat ze zich daar bewust van zijn.

Permanente make-up is dan de oplossing om dit te voorkomen. Met een geavanceerd apparaat worden er micropigmenten in de huid gebracht. Doordat er met een flinterdunne naald micropigmenten in de huid worden gebracht, krijgt u een natuurlijke look.

Vaak wordt permanente make-up vergeleken met tatoeëren/tatoeage. De manier van werken lijkt op elkaar, maar er zijn grote verschillen tussen tatoeages en PMU. PMU gaat veel minder diep in de huid dan een tatoeage. Dat is belangrijk om perfecte kleurresultaten te bereiken. Hoe dieper het pigment, hoe meer de kleur optisch zal veranderen door het aantal huidlagen over de kleur. Daarom moet PMU na een tijd bijgewerkt worden en is een tatoeage permanent!

Wat is goede permanente make-up?
Met PMU is de bedoeling dat u op een natuurlijke  manier uw gelaatstrekken accentueert. ZONDER DAT HET OPVALT! Wilt u graag toch een wat bredere of zwaardere PMU? Geen probleem, dat is mogelijk! Laat het ons dan weten.

De permanente make-up specialist bij Beautyinstituut Su Chên’s?

Even voorstellen:

“Mijn naam is José Boekelmans. In 2009 heb ik de opleiding Alllround Schoonheidsspecialist afgerond, waardoor mijn interesse voor de huid alleen maar toegenomen is.

Logische vervolgstap was de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Een opleiding die zich richt op de medische behandelingen van de huid. In 2015 ben ik afgestudeerd en ben ik direct in een mooie praktijk gaan werken als huid- en oedeemtherapeut. Daar ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam.  De jaren verstreken en merkte dat ik steeds vaker naar wenkbrauwen begon te kijken. Er viel me altijd wel wat op.  Als ik iemand haar wenkbrauwen had geëpileerd en/of geverfd, dacht ik altijd: “Wauw, wat een verschil!”. Het volgen van een uitgebreide opleiding Permanente Make-up was het gevolg. Ik vond het werkelijk fantastisch! Inmiddels heb ik bij heel veel mensen Permanente Make-up mogen zetten en vind ik het geweldig iedereen blij te zien na de behandeling.”

U kunt terecht kunt voor de mooiste wenkbrauwen (hairstrokes en/of schaduw), eyeliners (alle vormen) en lippen (liner en/of full lips). Naast haar vakbekwaamheid en kennis, houdt ze ook de nieuwste trends bij en volgt ze verdere masteropleidingen om zo het beste te kunnen bieden. Ook adviseert ze u welke pigmentkleuring het mooist is en kan ze oude of vervaagde PMU weer corrigeren en vernieuwen naar uw wens! Naast vakbekwaamheid en kennis besteden wij ook veel aandacht aan hygiëne. Hiervoor zijn wij ook gecertificeerd met de GGD keuring van de volksgezondheid. Op deze manier bieden wij het beste aan onze klanten!

Hoe gaat het in zijn werk?
Nadat u kenbaar heeft gemaakt dat u PMU wilt, maakt Beautyinstituut Su Chên’s een afspraak voor u met Jose. Tijdens uw afspraak gaat ze als volgt te werk:

  • Tijdens het kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken, de kleur en vorm die u graag wilt.
  • Bij de lippen en de wenkbrauwen kunt u ervoor kiezen om het van tevoren te laten voortekenen. Zo heeft u een beeld van hoe het gaat worden.
  • Vanaf dit punt begint de pigmentatie. Met een flinterdunne naald worden de micropigmenten in uw huid gebracht.
  • Tijdens de behandeling wordt er overlegd of alles naar wens is met het resultaat. Na ongeveer 1 uur tot 1,5 uur bent u klaar met de behandeling en geeft de specialist nog uitleg over de nazorg van PMU.

Er wordt een nieuwe afspraak gemaakt voor de nabehandeling van uw permanente make-up.