Als twee werelden samenkomen op huidverbetering en biologische cosmetica denkt men aan Team dr. Joseph. Het uitgangspunt van Team Dr. Joseph is om de natuurlijke balans van de huid te hervinden met harmonieuze en synergetische producten, verfijnd met microtechnologieën. Daarom staat op elke productverpakking van Team Dr. Joseph het volgende; “High-tech natural cosmetics”. Het is een “commitment” naar nieuwsgierigheid en ervaring uit het verleden en de toekomst. Team Dr. Joseph verbindt deze waarden met passie en respect, logica en intuïtie.

Waarom kiest Su Chên’s voor Team dr. Joseph?

Naast resultaat vinden wij het belangrijk dat de huid geprikkeld wordt en blijft. In balans krijgen, houden en de tekorten aanvullen is the key voor een mooie huid in de toekomst. Daarnaast willen wij ook de zintuigen prikkelen. Tijdens een behandeling van Team dr. Joseph worden zoveel jouw voel- als jouw reukzintuigen geprikkeld. In ontspannen zenn sfeer wordt je mentaal ontspannen en tegelijk krijgt uw huid een stimulans voor huidverbetering en verjonging.

Voor wie is Team dr. Josep geschikt?
Team dr. Joseph behandelingen en producten is geschikt voor alle huidtypes. Zowel voor de gevoelige als voor de veeleisende huid.