Tesla Med behandeling:

De ION STREAM 680 PRO doet tijdens een behandeling een aantal dingen tegelijkertijd. Deze combinatie van functionaliteit maakt het apparaat niet alleen ongekend effectief, maar ook 100% veilig. Het belangrijkste (en meest bijzondere) aspect van de ION STREAM 680 PRO is dat het ionstromen naar de diepere huidlagen kan zenden. In de diepere huidlagen stimuleren de ionen de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur, wat leidt tot een directe verjonging en verstrakking van de huid, een grondige aanpak van acné, striae, pigmentatie en zelfs een direct effect op haaruitval en haargroei. Dit zorgt er tegelijkertijd ook voor dat huidproducten tot diep in de huid doordringen. Hierdoor kunnen de huidproducten op een dieper niveau hun werk doen.

Daarnaast geeft de ION STREAM 680 PRO kleine schokjes die de huid direct strakker maakt. Door gebruik te maken van microdermabrasie en elektro-peeling worden dode huidcellen direct verwijderd, waardoor je huid er fris en gezond uitziet. Door de gelijktijdige productie van ozon worden potentiële bacteriële infecties direct bestreden waardoor je huid constant schoon en veilig gehouden wordt tijdens de behandeling. Dit alles gebeurt op een lage, veilige temperatuur die nooit boven de 45°C komt waardoor de huid niet beschadigd of huidcellen schokt en de behandeling comfortabel aanvoelt.

Zo blijft de huid altijd veilig, gezond en onbeschadigd tijdens en na de behandeling:

De ION STREAM 680 PRO kan 10 soorten huidproblemen tegelijkertijd aanpakken. Hierdoor kan deze technologie maatwerk leveren specifiek afgestemd op de behoefte en huidconditie van de persoon die de behandeling ondergaat.

De ION STREAM 680 PRO kan veilig en effectief gebruikt worden voor:

  • Huidverslapping in het gezicht en op het lichaam, rimpels en lijntjes, dubbele kin, verslapping van de hals, littekens en huidverkleuring op het gezicht.
  • De aanpak van huidverslapping, lokaal vet en cellulite, armen, benen, love-handles, billen en borsten.
  • Het stimuleren van haargroei.
  • De behandeling van pigment, striae en acne.

De eerste resultaten zijn (meestal) direct na de behandeling duidelijk zichtbaar. En het optimale resultaat, op korte en op lange termijn, wordt behaald na 6 – 10 behandelingen met telkens een week tussen 2 behandelingen. De effecten van een behandeling werken overigens tot een aantal dagen na de behandeling door.